Біля Мар’їнки від кулі снайпера загинув український військовий, - штаб АТО

З початку доби (7 серпня) терористичні угруповання на Донбасі суттєво зменшили обстріли позицій українських військових. Поблизу Мар'їнки від кулі снайпера загинув один українських військових.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО, передають Патріоти України.

На Приморському напрямку близько 13:00 від кулі снайпера загинув український військовий неподалік Мар’їнки. На підступах до Широкиного бойовики випустили 2 міни калібру 120 міліметрів по позиціях сил АТО.

На Донецькому напрямку окупанти вели гранатометний вогонь в районі Невельського.

У штабі АТО наголошують, що все частіше фіксуються випадки приховування участі кадрових російських військових у конфлікті.

Згідно з повідомлення, командування так званої "3-ї окремої мотострілецької бригади", яка базується у окупованій Горлівці, намагалось приховати загибель бойовиків, які підірвались на міні під час диверсійних дій. За рішенням керівництва бригади, тіла загиблих передягнули у цивільний одяг та залишили у лісосмузі, неподалік від лінії зіткнення.

Родичам загиблих заявили, що бойовики ніколи не служили в лавах "ДНР" та "ЛНР".

"У такий спосіб керівництво російських окупаційних військ не лише приховує факт участі російських найманців та кадрових військових у бойових діях проти сил АТО, але й позбавляє сім’ї загиблих матеріальної допомоги, у зв’язку з втратою годувальників", – йдеться в повідомленні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...