Білорусь на Євробаченні-2018 представлятиме співак з українським паспортом (відео)

"Однак, чи голосуватимуть за нього українські глядачі, на що певно розраховують організатори національного відбору у Мінську, велике питання. Адже хлопець безвилазно сидить у Москві.

Український співак ALEKSEEV буде представляти Білорусь на пісенному конкурсі Євробачення 2018, який пройде в Португалії. У січні ALEKSEEV відкликав свою заявку на участь в українському нацвідборі і відправився на білоруський, передають Патріоти України з посиланням на TUT.BY.

ALEKSEEV виконав пісню Forever ("Назавжди"). Українець значно випередив конкурентів за результатами голосування глядачів: у нього 5184 голоси, а у його найближчого конкурента групи Shuma, – 3042 голосу. Журі з 9 осіб також поставило його на перше місце.

ALEKSEEV (Микита Алексєєв) народився в травні 1993 року в Києві. Він став першим артистом без білоруського коріння, який буде представляти цю країну на "Євробаченні".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...