Білоруські магазини окуповують російські "ввічливі чоловічки" (фото)

У столиці Білорусі Мінську у відділі іграшок ЦУМу продається збірна модель "Сучасна російська піхота "Ввічливі люди".

Про це повідомляє білоруська служба "Радіо Свобода", передають Патріоти України. Як відомо, "ввічливими людьми" російські ЗМІ охрестили війська РФ, які окупували український Крим навесні 2014 року.

На обкладинці набору для моделювання "Сучасна російська піхота "Ввічливий люди"- чотири військовослужбовців в чорних масках, касках, камуфляжі з автоматами на тлі сучасного російського броньовика" Тигр ", а також рудий кіт.

Опис моделі такий: "Загадкові підрозділи з'явилися в Криму наприкінці лютого 2014 року. Пізніше з'явилися підозри, що" Ввічливий люди "представляли собою різні підрозділи армії РФ".

Спілкуючись з журналістом, товарознавець секції іграшок ЦУМу Тетяна, прочитавши інструкцію, була дуже здивована, погодилася, що набір "Ввічливий люди" - з політичним підтекстом, забрала коробку з іграшкою (на полиці вона була одна) і пообіцяла звернутися до відповідного постачальника.

Постачальник іграшок російської компанії Zvezda в Білорусь - ВАТ "Зоряна година" - ніякого політичного підтексту у цьому не бачить.

Директор компанії "Зоряна година" Олександр Духвалов також заявив, що не бачить політичного підтексту у виготовленні і продажу моделей "ввічливих людей".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...