"Більше смертей, більше політичних вбивств, більше хаосу та тривоги": Горбулін заявив, що Кремль готує проти України "рік терору"

Упродовж наступного року в Україні зросте не лише кількість злочинів, а й кількість політичних убивств, що у підсумку буде направлено на чинну владу. Таким чином, Росія хоче продемонструвати, що може робити на нашій території все, що захоче.

Володимир Горбулін

Таку думку висловив колишній радник Президента України, екс-секретар РНБО, директор Національного інституту стратегічних досліджень, академік НАН України Володимир Горбулін, передають Патріоти України.

Так, за його словами, наразі Кремль піднімає ставки і, схоже, готує рік терору – проти мирних регіонів, проти вразливих цільових груп, в тому числі і дітей. "Більше смертей, більше політичних вбивств, більше хаосу та тривоги – все це у підсумку направлено на чинну владу, з якої, безумовно, і основний попит", – підкреслює він.

Щоправда, водночас академік додає, що завжди будуть поруч "конструктивні політики", які запропонують "помиритися" та "закінчити безглузду війну". "Заради них все і затівається. Заради страху українських громадян і невизначеності. Показати, що Росія може робити на нашій території все, що захоче. Що її неможливо перемогти. Але це можливо. Не тут і не зараз, але можливо. Головне – не боятися, як говорив свого часу Папа Римський Іоанн Павло II борцям з російським комунізмом. Комунізму вже немає. Не буде і російського режиму. Але наш успіх залежить не тільки від цього, але і від нашої згуртованості, наявності проривних пріоритетів і чітких стратегій їхнього досягнення", – підкреслив Горбулін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...