Біженці у Нідерландах хотіли, щоб вона мовчала: Жінка-політик наклала на себе руки через зґвалтування мусульманами

Член міськради Гааги (Нідерланди) від ультраправої Партії Свободи Віллі Ділле скоїла суїцид.

Віллі Ділле

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на оточення політика, передають Патріоти України.

Жінка пішла у відпустку, а напередодні трагедії опублікувала у Facebook відео. "Я просто хочу, щоб світ дізнався правду. 15 березня 2017 мене викрали, зґвалтували і погрожували мусульмани, тому що вони хотіли, щоб я мовчала у Гаазькій міській раді. Після того, як це сталося, я нікому не сказала, я просто провела дебати на наступний день", – зазначила вона.

У відеоролику вона оголосила, що йде з політики. За словами Віллі Ділле, недавно їй погрожували смертю, заявивши, що “ми скоро переріжемо вам горло і дамо стекти кров’ю”. "Я просто боюся, що вони зашкодять моїм дітям, моїм близьким. Я не можу з цим змиритися. Вони не люблять жінок. Я їм зовсім не подобаюся", – додала вона.

Ділле звинуватила іншого депутата Арнуда Ван Доорна в організації згвалтування. Вона також назвала його “страшенно злою людиною”, яка його ненавидить.

Ван Доорн заявив у Twitter, що розглядає можливість подачі позову за наклеп. Він знаходиться у відпустці. Колеги по партії побажали родині і друзям загиблої сили, щоб подолати цю величезну втрату.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...