Бізнес-клас та VIP-сервіси: Як український міністр в службові відрядження літає (фото)

Міністр культури Євген Нищук літає бізнес-класом та користується VIP-сервісами в аеропортах Європи.

Як повідомляє УНН, перед вильотом до Києва з Цюриха, що у Швейцарії, міністр культури скористався послугами VIP-сервісу – до літака його відвезли у супроводі співробітника аеропорту на окремому автомобілі, передають Патріоти України.

Як відомо, у Швейцарії він брав участь у конференції міністрів культури країн-підписантів Європейської культурної конвенції, яка відбувалася в рамках Всесвітнього економічного форуму у Давосі.

На сайті аеропорту в Цюриху зазначено, що вартість трансферу до літака коштує 430 швейцарських франків за одну персону, для кожної додаткової особи – ще по 180 швейцарських франків. А як помітно на фото – міністр був не сам, а ще з двома жінками, тож трансфер обійшовся у 790 CFH, а це близько 24 тисяч гривень. Якщо міністр користувався послугою перебування у лаунж-зоні, то це ще 150 CFH (4,5 тисячі гривень), послуга додаткового супроводу – теж 150 CFH.

За інформацією видання, окрім того, міністр летів бізнес-класом авіакомпанії МАУ, на сайті квиток на одну особу за маршрутом Київ – Цюріх – Київ коштує понад 42 тисячі гривень.

Видання зазначає, що, ймовірно, Євген Нищук скористався й іншими послугами, які пропонуються в аеропорту для важливих клієнтів. Окрім того, на фото у міністра можна побачити паперовий пакет від відомої фірми дорогих рибних делікатесів "Caviar House&Prunier". Сто грамів філе червоної риби, наприклад, у них коштує щонайменше 35 євро, 30-грамова баночка чорної ікри – від 69 євро.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...

Провідна неділя 2025 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 27 квітень 2025, 0:10

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...