Благотворні санкції: Як сиплеться російський авторинок

Німецький автомобільний концерн Volkswagen відмовився від покупки частки в російській групі ГАЗ. Це сталося вже через добу після новини про закриття в РФ заводів компанії Ford.

Автомобілебудування в Росії стрімко "загинається", передають Патріоти України.

Volkswagen відмовляється від проекту по збірці своїх автомобілів на російському заводі ГАЗ у Нижньому Новгороді. Угода обговорювалася понад рік, але німці вирішили не ризикувати. Відмову від проекту офіційно підтвердив глава відділення Volkswagen в Росії Маркус Озеговіч, уточнивши, що компанія не хоче через нього потрапити під санкції Заходу."Переговори призупинені", - запевнив він. Озеговіч порадив владі Росії вирішити проблему з санкціями, запевнивши, що до того часу питання покупки частки в ГАЗ буде заморожене.

Варто відзначити, що в проекті планували взяти участь ще й концерни Skoda і Mercedes. Є висока ймовірність, що і вони відмовляться від співпраці з російським ГАЗ.

Примітно, що за добу до цього гучного рішення в Ford анонсували закриття в Росії двох своїх основних заводів. Компанія останні роки несла багатомільярдні збитки через загасання російської економіки і падіння попиту на свою продукцію серед росіян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...