"Бл*дь, 90% населення нашого гетто ледве зводить кінці з кінцями. Бізнесу в нашій прекрасній "республіці" настав п*здець. І не треба себе обманювати", - "ватник" про "ДНР"

Донецький "ватник" поскаржився на життя на окупованих найманцями РФ територіях Донецької області.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав російський ватник з окупованого Донецька Андрій Малахов, передають Патріоти України.

"А що всі так збудилися щодо заходу в нашу прекрасну Республіку "російського" банку? Вам, бл#дь, що - є що в цей банк віднести? Да, бл#дь, 90% населення нашого гетто ледве зводить кінці з кінцями, розтягуючи шикарні 6-7 тис. руб. на місяць. А тим часом "Шахтарські кури" тихенько від завтра піднімають ціни. Або я чогось не розумію в економіці - або твориться якась невідома х#йня. Походу зниження митних зборів на курятину на 10% після їх збільшення на 25-30% - це звичайне на#балово народу за принципом "зроби їм спочатку погано, потім п#здець як х##ово, а потім поверни просто погано і вони будуть щасливі"... І так, оголосили мораторій на стягнення штрафних санкцій, накладених на людей мінздохом на чолі з Тимофєєвим. Тимчасове. Тобто - "розберуться, хто винен, і покарають кого попало", а точніше - показово з пари десятків щасливчиків знімуть штрафи, але інших нахлобучуть аж бігом. І так, у силу своєї діяльності я багато консультую підприємців малого бізнесу в плані оптимізації витрат на IT ... ну і можу сказати, що малому і середньому бізнесу в нашій прекрасній Республіці настав п#здець. Купівельна спроможність населення - на нулі. І не треба себе обманювати - ніхто нам російські паспорти не роздаватиме. Тому що все працездатне населення Донбасу з#беться звідси до чорта на роги аби подалі від війни (від війни? Це не війна, це якийсь й#баний п#здець, уповільнене знищення населення, а не війна. П'ять років уже...). Зростання доходів. А значить, і купівельної спроможності населення, можливе тільки в результаті нормальної роботи великого бізнесу, причому саме виробничої та переробної його частини. А така робота в невизнаній ніким країні неможлива в принципі. І ніякі хитров##бані схеми торгівлі попиляним металом і нишком нарубаним вугіллям становища не врятують, бо ведуть винятково до збагачення тих, хто ці схеми каламутить. І цей сраний банк - просто подачка. Жалюгідна і образлива подачка. Це приблизно як улюблений сюжет у німецькому документальному кіно, коли десять здоровенних негрів в##бали повію в усі дірки, а останній ласкаво поплескав її х##м по щоках. Скільки вже було цих марних надій? "Ось-ось візьмемо Маріуполь!", "Ось-ось візьмуть частиною до складу Росії, як Крим!", "Ось пройдуть вибори в Росії і тоді...", "Ось дотиснуть бармалєїв у Сирії і тоді..." , "Ось мине ЧС з ногом’яча в Росії і вже тоді точно...", "Ось...", "Ось...", "Ось ..." ..."ТРЕБА ПРОСТО ТРОХИ ПОТЕРПІТИ!" Куди. бл#дь. терпіти? Ще років через п'ять покоління дітей, яким зараз 7-10 років і які нічого, крім навколишнього п#здеця не бачили, доросте до розуміння того, що їх на#бали більше за всіх. І ось тоді почнеться справжній п#здець, який зупинити буде вже неможливо", - розповів донецький "ватник".

"Зовсім забув нову мантру - "Ви ж ідіть на вибори 11 листопада! Не буде явки - (ось тут вишенька на торті) українська сторона НЕ ПОВІРИТЬ У ТЕ, ЩО НАРОД В ЄДИНОМУ ПОРИВІ, ЯК У 2014 році НА РЕФЕРЕНДУМІ... "Та ви. Бл#дь, при своєму розумі??? Ви нас усіх зовсім за імбецилів тримаєте? Або просто знущаєтеся? Скільки раз на##баний народ можна знову зробити дурнями? Це у 2014-му ми штовхалися ліктями на виборчих дільницях голосуючи ЗА ПРИЄДНАННЯ ДО РОСІЇ. А зараз за що ви хочете, щоб ми голосували? За ПУШИЛІНА? Ні, ну це, звичайно, чудово, що на нього ніякого "матеріалу" немає, пов'язаного з особистим підпорядкуванням збройного загону, особистого підвалу із ув’язненими, віджиманнями бізнесу, трупами, хитрови##баними схемами обналу гуманітарки тощо... але, бл#дь... я-то 11 листопада прийду посовати голим на виборчу дільницю... а як ви народу поясните необхідність туди йти? З огляду на той факт, що народ вам ніх#я більше не вірить. А тим часом у надрах Приватбанку щосили працюють фахівці відділу стягнення протермінованих платежів над віддаленим аудитом власності боржників Донбасу. ДНР та ЛНР у т.ч ... До чого б це?", - додав "ватник".

"Сьогодні особливо нудно. Сьогодні три роки, як немає зі мною двох моїх друзів... Загиблих за що? За ваші відгодовані рила в кабаках на б. Пушкіна з московськими цінами? ... С#ка, як шкода, що я не бухаю - залився б у гівнину. Ні, не боюся. Ні, після 2014-2015 року я своє відбоявся. Ні, я не проукраїнець. Так, я ватник. АЛЕ за нинішнього становища в Республіках ніяких перспектив, крім неспішного вимирання, я не бачу. І так - я люблю Росію. І я - РОСІЯНИН. Як шкода, що не настільки росіянин, як кримчани", - заявив донецький "ватник".



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...