"Блукаюча" біатлоністка знову повертається під український прапор

Білоруська біатлоністка Марія Панфілова, яка виступала раніше за збірні Росії та України, в новому сезоні планує знову виступати за українську команду.
Марія Панфілова

Цю інформацію в інтерв'ю xsport підтвердив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, передають Патріоти України.

«Так, дійсно, Панфілова отримала ще один шанс і зараз серйозно тренується. Разом з іншим резервом Марія братиме участь в літньому чемпіонаті світу за збірну України. Подивимося, у нас не така велика лава запасних, і я думаю, що у неї все вийде. За всіма обстеженнями вона в порядку, дуже мотивована, краще, ніж коли була у нас перший раз», - заявив Володимир Михайлович.

Нагадаємо, що 30-річна спортсменка, через конфлікт з керівництвом російської збірної, перебралася в українську команду на початку 2013 року. Біатлоністка провела два неповних сезону, після чого в розпал літньої підготовки оголосила про завершення спортивної кар'єри і пішла вчитися до медуніверситету.

Сезон 2014/2015 Панфілова пропустила, а з 2015 українська федерація схвалила її перехід під прапор Білорусі і з сезону 2015/2016 вийшла на кілька стартів за нову країну, кращим з яких стало 6-е місце в спринтерській гонці на чемпіонаті Європи 2016 Тюмені.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...