Бо хтось забагато їсть, а хтось замало: Реформатор Рева вигадав новий вид аліментів в Україні

За словами міністра, не лише батьки зобов’язані утримувати своїх неповнолітних дітей, а й діти зобов’язані піклуватися про своїх непрацездатних батьків.

Міністр соціальної політики України Андрій Рева переконаний, що діти повинні платити аліменти на утримання літніх батьків. «Я вважаю, що у випадку дітей до літніх батьків має бути жорстка відповідальність – потрібно законодавчо ввести серйозну відповідальність – вони теж повинні платити аліменти на утримання батьків. У 51-й статті Конституції написано, що батьки зобов’язані утримувати своїх неповнолітних дітей, повнолітні діти зобов’язані піклуватися про своїх непрацездатних батьків», – сказав Рева в ефірі програми «Свобода в деталях», передають Патріоти України.

Він зазначив, що зараз Міністерство юстиції «воює зі злісними неплатниками аліментів». «Я вважаю це дуже правильно. Подивіться скільки тисяч нормально себе відчуваючих дорослих чоловіків, не вважають за потрібне давати кошти на виховання і розвиток своїх дітей. Буквально за місяць цим дітям більше 500 мільйонів гривень було перераховано такими недолугими батьками», – заявив Рева.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...