"Бояре пили, жрали и веселились": Як розважаються російські чиновники (відео)

У мережу виклали відео гулянки колишніх високопоставлених російських чиновників на борту літака.

За келихами вина співачки Надії Кадишевій підспівували колишній заступник голови уряду Аркадій Дворкович, колишній міністр сільського господарства і екс-губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов, колишня прес-секретар Медведєва Наталія Тімакова і колишня шеф протоколу Медведєва Марина Ентальцева, передають Патріоти України.

Один з бенкетуючих - Олександр Ткачов - проголосив тост: «За аграрне лобі». З відеозапису складно зрозуміти, коли саме були зняті ці кадри. «За аграрное лобби! Как зажигают Ткачев и Дворкович. Жизнь удалась!» - йдеться в коментарі до відео, яке виклали на сторінці bazabazon в Instagram.

Втім, ці кадри розійшлися по мережі і також були викладені в YouTube.

Багато інтернет-користувачі обурилися кадрами гулянки.

«Они выбирали Путина — им можно все».
«Бояре пили, жрали и веселились, а холопская тягловая чернь гордилась величием, скрепами и собирала деньги СМСками своим больным детям».
«Чтоб вы только на Аэрофлоте летали в эконом классе!»
«Вот кому на Руси жить хорошо».
«Аграрное лобби… А настоящие фермеры в это время…».

Один з коментаторів повідомив, що викладений в мережу запис старий - йому більше року:«Видно, как „аграрное лобби“ выполнило свою работу против импортеров на экономическом форуме и имеет право отдохнуть. Никаких последствий не будет».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...