Бояться народного гніву? - Керівнику "Нафтогазу" придбали броньований "Кадиллак"

Служба безпеки НАК "Нафтогаз України" підвищила ступінь заходів безпеки глави компанії Андрія Коболєва.

Про це журналістам повідомило джерело в компанії, передають Патріоти України.

За його словами, основна увага була приділена запобіганню (попередженню) зовнішніх (вуличних) загроз життю і здоров'ю, у зв'язку з чим було прийнято рішення про перехід на використання главою "Нафтогазу" броньованого автомобіля - Кадиллак Ескалейд (Cadillac Escalade).
За даними журналістів, цей автомобіль був придбаний в червні і зареєстрований на компанію ТОВ "УТН-Безпека". Вона опосередковано (через ТОВ "Корпоративний фонд "Укртранснафта") належить державній "Укртранснафті".
До переходу на використання броньованого автомобіля Коболєв використовував громадянську бюджетну Toyota Highlander.
У НАК "Нафтогаз України" не коментують причин підвищення заходів безпеки Андрія Коболєва.
За три роки управління держкомпанією Коболєв отримував неодноразові загрози життю і здоров'ю. У 2015 році на нього було скоєно замах - був обстріляний будинок під Києвом, в якому він проживав на той момент.
У той же час джерело стверджує, що поточне рішення про підвищення заходів безпеки глави "Нафтогазу" не пов'язане з епізодами минулих років. "Напади або загрози, які мали місце в минулому, не є релевантними для прийняття вищезгаданого рішення. Це рішення має іншу природу. Ця природа - аналіз ризиків в майбутньому", - говорить джерело.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...