Боєць АТО зворушив мережу проникливим постом

Український військовий, який повертався із зони АТО, потрапив в неприємну ситуацію, в автобусі.

Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Інцидент стався у місті Хотин Чернівецької області. Коли хлопець наближався до виходу в автобусі, своєю величезною сумкою (з Донбасу ж їде!) він випадково зачепив одну з пасажирок.

"Як грім серед ясного неба, на весь салон, чуєш від дівчини з трояндами в паперовій обгортці, яка попереду так повільно наближається до виходу, таке ображене: "Можна акуратніше?". Відповідаю: "Можна", і хочу щиро вибачитися, коли від співрозмовниці звучить вбивче: "Шось не видно!". Стою на зупинці, поправляю форму, дивлюся услід ображеній і вже чую, як вона скаржиться за святковим столом на необтесаного чувака в формі. Ну що тут сказати? Вибачте, але я повернувся. На зло ворогам і тобі, дамочка з квітами", - написав він.

Хлопець півроку захищав Україну на Донбасі. Розповів, що його дуже зачепив цей випадок.

Користувачі підтримали військового. "Слава Богу, що ти - живий!" - пишуть вони.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...