Бойовий офіцер розповів, чи готові ЗСУ до наступу

Українська армія має усі засоби та сили для наступу на Донбасі.

Костянтин Цимбал

Про це розповів бойовий командир 57-ї мотопіхотної бригади Костянтин Цимбал, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.uа.

"Наші війська готові до наступу. Як говорив один мій вбитий друг і побратим: "Дайте команду". Але крім команди, має бути розроблена операція у штабі ЗСУ і тих підрозділах, які наступатимуть. Сама головна роль відводиться не генералам, а тим солдатам, що в окопі", - говорить офіцер.

"Уже п'ятий рік триває війна і ми воюємо саме проти росіян. Ніхто не має права так казати. Тим більше бійцям на передовій, які б'ють тих же росіян, котрі із зброєю в руках прийшли забирати українські землі. І ще одне додам: "Не такий страшний чорт, як вам кажуть". Я був там в них і знаю, як вони живуть. Це тут на кордоні, вони герої, а там в середині у них болото і гниль", - каже він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...