Бойовик, якому врятував життя український паспорт, помер на Донбасі (фото, відео)

В 2014 році паспорт громадянина України зупинив кулю, яка летіла в серце терориста...

На Донеччині помер член угруповання «ЛНР», який в 2014 році вижив завдяки українському паспорту. Про це повідомив в Twitter блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

Відомо, що Маначенко Ілля Іванович «Манич» народився 26 липня 1964 року в Курганинському Краснодарського краю Росії. Проживав в Старобільську Луганської області. Помер 9 квітня 2018 року - небойові втрата.

За даними сайту «Миротворець», Маначенко «служив» у батальйоні «Леший» НЗФ «ЛНР». Розшукувався в Україні за статтею 110 ч.2 та статті 260 ч.2 «Посягання на територіальну цілісність» і «Створення незаконних збройних формувань».

Раніше, в 2014 році, на YouTube-каналі «Батальйон Леший» було опубліковано відео, в якому «Манич» розповів, як йому вдалося вижити, завдяки українському паспорту. «Удивительно то, что последняя страница паспорта задержала пулю, которая шла в сердце…100 метров от автомата Калашникова, град пуль и вот эта „штучка“ спасает мне жизнь…», - розповідав Маначенко в 2014 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...