Ні в гріш не ставлять ветеранів війни з "хунтою": Ходаковський обурений новими командирами "ДНР"

Творець терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський з обуренням розповів про те, що командування так званої армії "ДНР" відмовляється визнавати заслуги ополченців, які розв'язали збройний конфлікт на Донбасі в 2014 році.

Олександр ХодаковськийПро це він написав у соціальних мережах, передають Патріоти України.

"Донбасс напоминает мне раненого бойца. Ему оказали первую помощь, остановили сильное кровотечение, наложили повязки, но еще не эвакуировали… Беспокоит одно: без квалифицированной врачебной помощи тяжелые раны могут начать гноиться, и дело может дойти до плохого. Как это случилось в четырнадцатом году, когда без своевременного вмешательства нам ампутировали больше половины нашей территории. Территориальная ампутация сегодня нам не грозит, но и кроме территории нам есть что терять. Например, когда вновь назначенный командир части на первом построении объявляет всем, что герои четырнадцатого года нам не нужны, это говорит о том, что в организме уже что-то начало отказывать", - написав бойовик.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...