"Большой побег": У Білорусі малюки втекли із дитсадка ... і помандрували в сусіднє місто на потязі

У середу, 3 січня, в Світлогорську (Білорусь) троє дітей трьох-чотирьох років втекли з дитячого садка №21 та вирушили на залізничний вокзал, звідки поїхали в сусіднє місто Жлобин.

чотирирічний мандрівник Антип з мамою

Як передає місцеве видання Naviny, відсутність дітей в групі було виявлено, коли за ними прийшли батьки - близько 17:30 батько одного з хлопчиків заявив про його зникнення, передають Патріоти України.

Хлопчики поїхали на дизель-поїзді Світлогорськ-Жлобин, який відправився о 17:19. О 18:11 їх виявили працівники Білоруської залізниці. До Жлобина діти їхали під наглядом правоохоронців.

Чотирирічний Антип розповів, що вони пішли з дитсадка через відкриті ворота. На вокзал потрапили по залізничних коліях. Діти хотіли подивитися на завод, де виготовляють скляні пляшки.

Міністр освіти Білорусі Ігор Карпенко назвав втечу з дитсадка "кричущим" випадком і поклав всю відповідальність на керівника дитсадка і вихователя. У зв'язку з інцидентом вихователька групи і завідуюча дитячим садком № 21 були звільнені.

Батьки хлопчиків-мандрівників дуже шкодують про звільнення виховательки їх групи. «Вихователь не винна, тому що зараз діти дуже спритні і за ними складно встежити», - відзначили вони.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...