Бомба і вісімдесят кіло цукерок: київський митник розповів про роботу під час Євробачення

Один із гостей Євробачення повідомив митників, що намагається провести бомбу, а на ім'я одного із учасників конкурсу з Фінляндії прийшло із-за кордону 82 кілограми цукерок.

Фото: Facebook

Про роботу київських митників під час Євробачення написав в.о. начальника Київської митниці Сергій Тупальський на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляють Патріоти України.

За словами Тупальського, Євробачення стало своєрідним стрес-тестом до безвізу для команди митників.

"Громадянин Італії стверджував, що приїхав на Євробачення. Під час вильоту до Львова він повідомив, що везе бомбу. На щастя, після відпрацювання інформації правоохоронцями, інформація не підтвердилася", – поінформував Тупальський.

Окрім цього, головний київський митник повідомив, що на початку травня на адресу представника однієї з команд надійшов великий вантаж цукерок з Фінляндії.

"Загальна вага вантажу – 82 кг цукерок вартістю 450 євро. На підставі Митного кодексу, цукерки було затримано, бо їхня вага перевищувала дозволений ліміт на продукти – 10 кг", – зазначив Тупальський.

Також митник додав, що 82 кг цукерок зараз готуються до відправки в зворотному напрямку.

Тупальський заявив, що київські митники професійно відпрацювали на пісенному святі.

"Всього в аеропорту "Київ" ми зустріли делегації з 5 країн: Австралії, Білорусії, Грузії, Молдови, Угорщини та меломанів з низки інших держав. Як і обіцяли - для них було організовано спрощений режим митного контрою – "зелений коридор"", – зазначив митник.

Тупальський акцентував на тому, що в аеропорту "Київ" під час Євробачення київські митники були у новій європейській формі, яку пошили завдяки допомоги профспілок.

"На завершення, ще раз хочу подякувати профспілці за нову форму та усім київським митникам за гарну роботу! Чекаємо на безвіз!", – резюмував Тупальський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...