"Бомбити будуть тільки Воронеж": "Російські ракети як "царство небесне" - їх ніхто не бачить", - Латиніна

Росії довелося знищити ракети, виготовлені для Китаю, через те, що вони ... намокли.

Юлія Латиніна

Російські ракети, зроблені для Китаю, "намокли" під час перевезення морем у герметичних контейнерах, розповіла в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" 23 лютого російська журналістка Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

"Гендиректор держкорпорації "Ростех" Сергій Чемезов розповів журналістам абсолютно трагічну історію. Річ у тому, що в Росії у 2015 році було підписано контракт із Китаєм на постачання комплексів С-400. І ось для виконання контракту ми повантажили на судно "Никифор Бегичев" контейнери з ракетами 40Н-6, зробленими для Китаю. Тобто от ми якраз передали Китаю ті самі чарівні ракети, які мають перетворювати чужі ракети на шкарлупки. І судно – треба ж було такому статися – потрапило у шторм у районі Північного моря, і ракети намокли, за словами Чемезова, причому всі відразу, незважаючи на герметичні контейнери, у яких їх перевозили. І треба ж такому статися, весь вантаж довелося знищити. Тож тепер наступні ракети будуть не раніше ніж до кінця 2020 року", – сказала Латиніна.

За словами Латиніної, "це неймовірне твердження породжує деякі запитання, наприклад: як може намокнути ракета, яку випускають із заводу в герметичних транспортно-пускових контейнерах?"

"Найрозумніше пояснення полягає в тому, що немає жодних нових ракет, які намокли, і що прекрасна історія, яку нам розповів Чемезов, є плагіатом відомої історії про Ходжу Насреддіна, який віддав залізо на зберігання, і потім йому сказали, що залізо з'їли миші. Ось миші заліза не їли, а ракети не намокали. І ось я думала, раптом, якщо настане пора стріляти тими самими "Цирконами" по Флориді, то теж виявиться, що їх повезли з Хімок, де їх зробили, у Владивосток морем, дорогою вони намокли... А так би ми цій Флориді... так вломили!" – продовжила Латиніна.

Вона додала, що "американські військові теж вміють розмірковувати, що до чого". "Вони, з одного боку, слухають промову [президента Росії Володимира] Путіна, а, з іншого боку, бачать цю пригоду з намоклими ракетами. І взагалі, як казала, у нас ракети як царство небесне. Вони мають щось спільне з царством небесним, що їх ніхто не бачить. Ось їх мали побачити китайці, але вони, на щастя, втопилися. Як то з промови Путіна ми могли зрозуміти, то будуть бомбити не тільки Воронеж, але і Нью-Йорк. Але все-таки, враховуючи історію про мишей, які з'їли ракети, бомбитимуть тільки Воронеж. Тож у нас так: зверху – ракета, а знизу – постоли з кальсонами", – заявила Латиніна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...