Божевільня: Гітлер йде на вибори як кандидат від народу, а Ленін намагається цьому запобігти

Житель Перу на ім'я Гітлер Альба Санчес висунув свою кандидатуру на пост глави округу Юнгар (в ньому проживають близько трьох тисяч чоловік) в провінції Каруас.

Гітлер Альба Санчес

Але участь політика у виборах виявилася під загрозою після того, як у виборчі органи надійшла заява з вимогою відмовити йому в праві балотуватися на цей пост. Заяву написав перуанець на ім'я Ленін Володимир Родрігес Вальверде, повідомила місцева телекомпанія RPP, передають Патріоти України.
За даними видання El Universal, Ленін живе в семи годинах їзди від округу Юнгар і ніяк з ним не пов'язаний. Гітлер сказав RPP, що не знайомий з ним. На думку політика, опоненти просто використовували цю людину, щоб вибити його з передвиборчої гонки. RPP не пише, чим Ленін обгрунтував свою вимогу зняти Гітлера з виборів. Як повідомляє Reuters, заяву політика не задовольнили.
Місцеві вибори в Перу пройдуть 7 жовтня. Гітлер балотується від правоцентристської партії «Ми - Перу» і в якості передвиборчої агітації використовує гасла «Гітлер - кандидат від народу» і «Гітлер - це довіра», пише Reuters. «Я хороший Гітлер», - заявив політик RPP. Він зазначив, що вже очолював округ Юнгар в 2011-2014 роках і «зробив багато хорошого». «Жителі знають мене», - додав він.
Гітлер припустив, що його батько не знав, хто такий Гітлер, коли давав синові таке ім'я. «Батько напевно вибрав це ім'я через його іноземне звучання», - сказав політик RPP. За його словами, вже в дорослому віці він прочитав про Гітлера і захотів змінити ім'я, але потім відмовився від цієї ідеї - з поваги до батька.

У країнах Латинської Америки поширені імена, дані на честь відомих історичних особистостей. Наприклад, чинного президента Еквадору звуть Ленін Морено. Серед латиноамериканців також користуються популярністю імена Сталін, Рузвельт і Мао.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...