Браконьєри розстріляли вагітну лосицю і самця (фото 16+)

Першим убили вожака - молодого трирічного самця, решта стада просто збилася в купу і нікуди не тікала...

В Україні браконьєри влаштували полювання на лосів, убивши вагітну самку і молодого вожака. Як повідомив в Facebook Владислав Антонов, всього в стаді було 6 лосів, передають Патріоти України.

При цьому він не уточнив, де саме були вбиті тварини. Також користувач опублікував фото двох мертвих ембріонів.

"Першим убили вожака, молодого трирічного самця. Решта стада просто збилася в купу і нікуди не тікала. Отже, планували вбити всіх шістьох. Якби не лісова охорона і мисливці, то так і сталося б. Лосі померли від втрати крові, їх дірявили в решето 223-м калібром. Середня вага молодого лося — 300 кілограмів. Вбити планували шістьох, отже 1200 кілограмів м'яса", — розповів він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...