Brexit несподівано позадкував: Британський парламент замахнувся на сенсацію

У британському парламенті запропонували перенести дату виходу Великої Британії з Європейського Союзу, поки не будуть узгоджені деякі центральні питання.

Так, комітет з питань виходу Великої Британії з ЄС у Палаті громад британського парламенту запропонував перенести дату виходу країни з Євросоюзу в зв'язку із затягуванням переговорного процесу. Сторони досі не можуть дійти згоди у деяких центральних питаннях, як от питання кордону між Північною Ірландією та Ірландією, йдеться в доповіді комітету, оприлюдненій 18 березня, передають Патріоти України з посиланням на DW.

"Якщо принципові аспекти майбутнього партнерства не будуть визначені до жовтня 2018 року, уряд має прагнути до розширення перехідного періоду", - йдеться в доповіді. Зазначають, що перехідний період, під час якого Лондону та Брюсселю необхідно домовитися про те, як виглядатие майбутнє партнерство, закінчується 29 березня 2019 року.

Як відомо, комітет з питань виходу Великої Британії з ЄС складається в основному з парламентаріїв, які голосували проти виходу з Євросоюзу. Його глава, Хіларі Бенн з опозиційної Соціал-демократичної лейбористської партії, заявив, що переговори щодо Brexit зараз перебувають на "критичній стадії".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...