Брежнєва і Меладзе втекли з Росії

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе більше не живуть в Росії. Пара купила будинок в Італії, тому що дуже "захотілося осісти там".

Про це відомий продюсер заявив в телепрограмі "Vласть vs Vлащенко", передають Патріоти України.

За визнанням Меладзе, основним будинком зараз є не Москва, а містечко в північній частині Італії. Мабуть, місце весілля було вибрано подружжям невипадково. "На сьогоднішній день основний будинок саме там, на півночі Італії. Якийсь магнетизм там є, хочеться там оселитися. Я так само оселився в Києві в 1998-му. І зараз, через 20 років, ми з дружиною оселилися в тому місці, яке дуже сподобалося. Захотілося осісти там", - розповів Костянтин Меладзе.

Ще в 2018-му Віра Брежнєва постила в Інстаграмі серію знімків, повідомляючи, що її улюблене місце, де вона відчуває себе як вдома, - Італія.А її нинішній чоловік уточнив, що його діти живуть в Києві, дружина - в Італії, а працює він на дві країни - Україну і Росію. "Це вже багато років триває, все розкидано по різних країнах", - пояснив співрозмовник.

Таким чином, у продюсера будинки в трьох країнах, і нічого поганого він в цьому не бачить. А ще каже, що його «подорож по жінках» закінчилося. І плює три рази через ліве плече. Крім того, в інтерв'ю Костянтин Меладзе зізнався, що дітям від першої дружини щодо розвалу сім'ї заради шлюбу з Галушкою нічого не пояснював: "вони розумні, все самі зрозуміли".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...