"Британська анаконда" стискатиме кільця повільно: Пономар розповів, як Лондон мститиметься режиму Путіна

Сьогодні Тереза ​​Мей заявила, що Велика Британія готова видворити 23-х російських дипломатів. Крім того, Велика Британія припиняє всі двосторонні контакти з Росією.

Факти ICTV поcпілкувалися з політичним оглядачем Олегом Пономарем на тему загострення британо-російських відносин, передають Патріоти України. Далі - пряма мова:

"Цей пакет санкцій я назвав “пакет Скрипаль”. Хтось чекав, що він буде більший і радикальніший. Я ж оціню його десь на 4 з мінусом за 5-бальною системою. У мене немає розчарування.

Дані санкції не одноразові, як спалах, вони будуть довготривалими, адже Тереза Мей сказала, що уряд далі інвестуватиме набагато більше грошей у систему безпеки Великої Британії. Також вони створюватимуть інститути, організації та нові методики протистояння державному тероризму на їх території. Це буде довга історія.

З 1 січня в Об’єднаному Королівстві вступив у силу закон, який дозволяє конфіскувати кошти і нерухомість іноземних громадян, резидентів інших країн, які вони мають на території Великої Британії і походження яких вони не можуть довести. Закон діє всього два місяці. А “пакет Скрипаль” в рамках цього закону працюватиме на довшій дистанції. І тепер робота вестиметься особливо проти росіян: знаходитимуть нерухомість, рахунки – і заморожуватимуть, якщо вони не зможуть пояснити їх легальне походження.

До речі, Тереза Мей переговорила з Дональдом Трампом, Ангелою Меркель, Еммануелем Макроном і згадала НАТО. Тобто всі дії координуватимуться і будуть у комплексі разом з союзниками. Ми бачимо продовження тієї ж політики, яка ведеться після анексії Криму.

Гайки проти Росії закручуватимуться далі. Це просто черговий етап. Не варто очікувати саме від цього пакета якоїсь вибухової хвилі. Але, тим не менш, він підсилює тиск на Росію. Тепер у заходу з’явився ще один привід карати Росію, яка веде непередбачувану агресивну політику проти них, проти України і в інших гарячих точках планети."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...