Британська королева оприлюднила титули Меган Маркл і принца Гаррі після весілля

У Великобританії сьогодні проходить головне весілля року - одруження американської актриси, зірки серіалу Форс-мажори Меган Маркл і шостого по черговості спадкоємця престолу Сполученого королівства принца Гаррі.

принц Гаррі і Меган Маркл

Напередодні одруження, кульмінацією якого стане вінчання в каплиці імені святого Георгія, королева Єлизавета II оприлюднила офіційні титули Меган Маркл і принца Гаррі, які вони будуть носити після весілля, передають Патріоти України з посиланням на британське видання Express.

Незважаючи на те, що згідно з протоколом Меган Маркл тепер іменується Її Королівською Високістю принцесою Геір Уельською, офіційно іменувати її принцесою не можна - так само, як було в ситуації з Кейт Міддлтон. Тому королева прийняла рішення дати їм титули. Тепер в Великобританії Гаррі і Меган будуть носити звання герцога і герцогині Сассекських, в Шотландії їх називатимуть граф і графиня Дамбартан, а в Ірландії - барон і баронеса Кілкіл.

Крім того, дружину принца Гаррі, найімовірніше, будуть називати герцогинею Рейчел через те, що справжнє ім'я американки звучить, як Меган Маркл Рейчел. Однак не виключено, що вона, все ж, залишить за собою право іменуватися герцогинею Меган.

У свою чергу, принц Гаррі таким чином стає Його Королівською Високістю Герцогом Сассекським.

Відзначимо, до Віндзорського замку в графстві Беркшир продовжують прибувати гості. Очікується, що в числі гостей на королівському весіллі такі знаменитості, як Елтон Джон, Серена Вільямс, Джордж Клуні з дружиною, Девід і Вікторія Бекхем, актори з Форс-мажорів і багато інших.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...