Британці поставили експеримент на німцях, і не дарма: "Алкоголь допомагає вивчити іноземну мову", - вчені

Відзначається, що алкоголь полегшує вивчення іноземних мов тільки в разі вживання невеликої кількості спиртного.

Алкоголь полегшує вивчення іноземних мов. До такого висновку прийшли вчені з університету Ліверпуля, передають Патріоти України з посиланням на Journal of Psychopharmacology.

Так, вчені провели дослідження, в якому взяли участь 50 німців, які вивчають голландську мову. Після прийняття невеликої дози алкоголю учасники експерименту поводилися більш розслаблено і набагато краще розмовляли голландською мовою.

"Алкоголь допомагає подолати страх, який відчувають люди під час бесіди. Як правило, це страх припуститися помилки або сказати щось не те", - говорять вчені.
При цьому наголошується, що алкоголь полегшує вивчення іноземних мов тільки в разі вживання невеликої кількості спиртного. "Перебір" з дозуванням призводить до погіршення лінгвістичних здібностей.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...