Буде гаряче: Розвідка повідомила тривожні новини про зміст чергового "гумконвою" з Росії на Донбас

Така кількість нових воєнспеців нічого доброго не обіцяє. Більше того, можна прогнозувати чергове загострення. Чи то ротація, чи то підсилення.

На окупований Донбас прибули близько двох сотень російських старших офіцерів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

«Щоб не втратити контроль над тимчасово окупованою частиною Донбасу і незаконними збройними формуваннями, недавно кремлівські куратори відправили незвичайний гуманітарний вантаж - близько двох сотень офіцерів. За інформацією розвідки штабу АТО, це, ймовірно, представники регулярних військових формувань країни-агресора, яких розмістили на полігоні «Східний» біля населеного пункту Мануйлівка на тимчасово окупованій території Донецької області», - говориться в повідомленні.

У штабі додали, що, очевидно, після «акліматизації» новоприбулі замінять інших військових злочинців, які на ротаційній основі перебувають на посадах в так званих з'єднаннях і військових частинах НЗФ.

«Слід додати, що з прийняттям закону України "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях" «перебування російських збройних сил, інших військових формувань та діяльність окупаційних адміністрацій РФ визнані незаконними і суперечать нормам і принципам міжнародного гуманітарного права», - відзначили в штабі АТО.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...