Буде робота, буде й розвиток: "Антонов" знайшов покупця в Україні на свої нові реактивні пасажирські літаки Ан-158

Серед переваг Ан-158 представники льотного загону авіакомпанії зазначили схему високоплану, що суттєво підвищує безпеку експлуатації літаків на аеродромах різних категорій.

12 жовтня 2018 року, в завершальний день міжнародного аерокосмічного салону «Авіасвіт-ХХІ», віце-Президент з маркетингу та продажів ДП «АНТОНОВ» Ю.Б. Кисельов та Генеральний директор авіакомпанії «FANAIR» В.В. Пустовалов підписали Меморандум про постачання літаків Ан-158, - повідомляється на офіційній сторінці ДП "Антонов" у Facebook, передають Патріоти України.

«Сьогодні відбулася знакова для України подія. Ми підписали документ, за яким ДП «АНТОНОВ», виконуючи свої зобов'язання та надавши гарантії, відповідно до досягнутих домовленостей, розпочне в установлений термін постачання літаків «АН» вітчизняним авіакомпаніям», зазначив Ю.Б. Кисельов в ході церемонії підписання.

«Після ретельного аналізу та вивчення характеристик літака Ан-158 Радою директорів авіакомпанії прийняте рішення придбати два таких літака для виконання рейсів на території України, а також країн близького зарубіжжя. Орієнтовно постачання літаків заплановане на кінець 2020 року. Екіпажі будуть проходити перенавчання в льотному центрі ДП «АНТОНОВ». Підписання цієї угоди – важлива подія не лише для нашої авіакомпанії та ДП «АНТОНОВ», а й для всієї України. Сподіваємося, що в майбутньому в регіональних аеропортах будуть приземлятися літаки «АН», - сказав керівник «FANAIR».

Заступник Генерального директора ДК «Укроборонпрому»з авіабудування О.Ю. Пащенко привітав учасників заходу та підкреслив: «Це знакова подія в масштабах України. Після тривалої перерви у серійному випуску літаків це рішучий, правильний та значний крок для нашої вітчизняної авіації. Я вважаю, що цей проект буде вдало реалізований, і вітчизняні літаки будуть використовуватися вітчизняними авіакомпаніями, на території України».

Серед переваг Ан-158 представники льотного загону авіакомпанії зазначили схему високоплану, що суттєво підвищує безпеку експлуатації літаків на аеродромах різних категорій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...