"Буде удар": Російські пропаганд*ни влаштували істерику через "план Порошенка" по Донбасу

Російські пропагандисти висловили безпідставну думку, що президент Петро Порошенко готує провокації і має намір "напасти на Україну".

"Варіантів небагато. Найреалістичніший - це удар Києва по Донбасу. Весь грудень Україна стягувала додаткові війська - спочатку до Маріуполя. Але коли Москва офіційно заявила про підготовку тут Києвом нападу, Україна почала нарощувати угруповання у Горлівці. Задум простий - відрізати" ЛНР "від "ДНР". А для виправдання атаки готується інсценування хімічної диверсії", - пише видання "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

Другий варіант, на переконання кремлівських журналістів, - загострення на кордоні з Кримом, наприклад, обстріл в районі Перекопу, щоб викликати вогонь у відповідь, результати якого будуть зняті іноземними журналістами.

"Третій варіант - найпростіший - тут нічого вигадувати не треба. Банально знову відправити на забій через Керченську протоку військові кораблі. Турчинов (секретар РНБО Олександр Турчинов. - ред.) Навіть запросив взяти участь в цій авантюрі західних спостерігачів. Не врахував одного - Росія може спокійно пропустити українські кораблі, якщо, звичайно, вони не почнуть нахабніти і порушувати геть усе", - зазначає видання.

Є ще варіант четвертий, переконані пропагандисти, - атакувати Придністров'я, де стоять російські миротворці.

"П'ятий варіант - зовсім дурний. Але нинішній Київ здатний і на нього - провокація на кордоні материкової Росії. За яку доведеться відповідати. А далі у всіх випадках - крики в пресі, з трибуни ООН і так далі", - додали журналісти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...