"Будем дружить с Россией": В Угорщині зробили чергову скандальну заяву

Угорщина виступає за продовження конструктивного діалогу між Росією і країнами Заходу.

Петер Сійярто

Про це заявив глава МЗС Угорщини Петер Сійярто, який брав участь в міжнародній конференції "Арктичні рубежі" в норвезькому заполярному місті Тромсе, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Ми повинні вести діалог. На прикладі великих проблем глобального характеру прекрасно видно, що за допомогою діалогу долати виклики і суперечності простіше. Я завжди закликаю своїх колег пам'ятати про приклад Ірану, коли США, Росія і ЄС сіли разом з одного боку столу переговорів і змогли вирішити одну з найскладніших глобальних проблем останнього часу. Сподіваюся, що діалог буде сприяти і вирішенню проблем в Арктиці, а також зняття питань, що викликають заклопотаність у тих чи інших країн", - сказав міністр.

За словами Сийярто, інтересам Угорщини відповідає "прагматичний діалог між Сходом і Заходом, найбільшими гравцями глобальної економіки і політики".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...