Будні скреп: На Забайкаллі прибиральниця лікувала пацієнтів, поки фельдшер була у відпустці

Жителі села Ара-Іля Дульдургинського району Забайкальського краю поскаржилися в прокуратуру, що прибиральниця їхнього фельдшерського пункту перев'язує пацієнтів і робить їм уколи.

У Забайкальському краї РФ прибиральниця фельдшерсько-акушерського пункту за наказом заступника головного лікаря центральної районної лікарні Дульдургинського району лікувала пацієнтів, поки фельдшер була у відпустці. Про це повідомили 22 вересня в районній прокуратурі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

На початку вересня в прокуратуру звернулися жителі села Ара-Іля. Вони сказали, що прибиральниця їхнього фельдшерського пункту перев'язує пацієнтів і робить їм уколи.

Прокуратура звернулася до центральної районної лікарні. Там провели нараду і вирішили притягнути заступника головного лікаря до дисциплінарної відповідальності. Поки фельдшер не вийде з відпустки, у пункт будуть приїжджати медики з лікарні.

Як уточнив прокурор району Олексій Іванов, наглядове відомство вимагатиме для заступника головлікаря суворішого покарання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...