Будні скреп: У Росії дитмайданчик огородили парканом з колючим дротом (фотофакт)

Багато омичів обурилися тим, що дітям доводиться грати за колючим дротом і назвали майданчик "дитячої в'язницею", але знайшлося й не мало захисників ідеї.

У російському Омську дитячий майданчик огородили від людей парканом із колючим дротом. Фото ділянки, що належить приватному дитячому садку, опублікували в пабліку "Омськ Live" на сторінці в одній з соцмереж, передають Патріоти України.

"Атракціон дитячий майданчик суворого режиму. Звикай змолоду", - йдеться у коментарі до публікації. Багато користувачів обурилися тим, що дітям доводиться грати за колючим дротом і назвали майданчик "дитячої в'язницею".

Але інші городяни схвалюють таку ідею: вони вважають колючий дріт єдиним способом захистити майданчик від вандалів. "Щось усі такі ранимі, типу дитина за колючкою. А як всі майданчики машинами пороскочували, так не думали про дітей. Принаймні за цією колючкою діти не будуть колупаться в битому склі і собачому лайні. Зліше вони від колючки не стануть. Нам повинно бути соромно, тому що це не дітей, а нас огородили від дітей колючкою", - написав користувач Ігор Сергєєв.

"Це майданчик приватного дитячого садка на Завертяєва, знаходиться на відстані від самого дитячого саду. Якщо цей паркан не поставити, за ніч від майданчика не залишиться нічого", - уточнила в коментарях під фотографією Юлія Самуйленко.

"Постів немає, наглядачів з іграшковими автоматами немає, ліхтарів, собак і шнирів немає. Значить це захист периметра від вандалів, пивняків і собак. Діти можуть бути в безпеці", - написав Сергій Калиновський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...