"Буду забороняти співати під фанеру": Іво Бобул здивував фанів "передвиборчою обіцянкою"

Також співак різко зазначив, що йому не подобаються сучасні українські виконавці.

Іво Бобул

Народний артист України Іво Бобул, який, зібрався балотуватися у президенти України, українців шокував своєю передвиборною програмою". Співак розповів про своє ставлення до сучасного українського шоу-бізнесу, а також заявив, що в разі перемоги на виборах, заборонить співати під "фанеру" (фонограму). Про це він повідомив в інтерв'ю виданню Страна.UA, передають Патріоти України.

"Я буду забороняти співати під "фанеру". Я тоді подивлюся, скільки співаків взагалі залишиться. Так, є талановиті хлопці — Україна взагалі дуже талановита, що в опері, що в естраді. Але я хочу, щоб це було не "фанерне". Заборонити ось це потрібно. Вмієш співати — виходь і співай. Не вмієш — іди копай", - емоційно висловився артист.

На уточнююче запитання, що саме повинні копати ті, які не вміють співати, співак відповів: "Дороги! Має ж їх хтось будувати в Україні! Доріг немає, будувати нікому".

За його словами, те, що ми бачимо в українському шоу-бізнесі – це не культура. "Співаючих пацанів з голими ж*ами. Ой, тобто співаючих дівчат з голими ж*ами, і пацанів, які поняття не мають, для чого вони вийшли на сцену. А нам нав'язують, що це культура. Це не культура — це відстій. Велика помийна яма. Культура це те, що закопане в землі на глибині 10 км, з пупками людей, наших предків, які звідти виходять, і кожна людина розуміє, що він українець, і яка в Україні культура, і що потрібно це любити, треба любити свою музику, своє слово, свою мову, як кажуть. І ось коли це буде, тоді буде Україна. А не зараз, коли вона розділена незрозуміло на що", - вважає Іво Бобул.

Також співак різко зазначив, йому не подобаються сучасні українські виконавці. "Ненавиджу. Це все пластмаса, це все дурка. Люди, які не розуміють, що вони роблять. Вони дурять людей просто. Людям потрібна пісня, душа. Україна — це завжди була душа. І серце. А ну візьми будь-яку народну пісню і те, що зараз співають молоді хлопці, — ти почуєш щось там таке? Що це за такі пісні — "я хочу зайти до тебе під шкіру"? Так скажи відразу — "я хочу тебе тр*хнути", і все! Виходь на сцену голою, без трусів, покажи все, що в тебе є, все покажи! Ось це культура? Я виріс в іншому суспільстві, іншій культурі. Я знаю, що повинно бути в моїй країні, яка культура", - не добираючи слів заявив артист.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...