"Будут шкварить вас со свойственным им садизмом, скручивая колючей проволокой": Російська співачка епічно пригрозила Заходу українцями

​Скандальна російська рок-співачка Юлія Чичеріна, яка активно підтримує терористів "Л/ДНР", сказилася через тимчасове блокування своєї сторінки в соціальній мережі Facebook.

Юлія Чичеріна

Чичеріна вибухнула погрозами як особисто засновнику компанії Марку Цукербергу, так і всьому Заходу, при цьому погрожуючи їм українцями. Відповідний пост з'явився на сторінці росіянки в інший соцмережі, передають Патріоти України.

"Эй, Цукерманы! за блокировку будете отвечать, в следующей войне, наверное, не будем вас спасать больше от Гитлера", — написала фанатка терористів.Юлія Чичеріна (в центрі)"Подождем, как пиндосы, пока укрофашики будут шкварить вас, со свойственным им садизмом, скручивая колючей проволокой", — продовжила вона.

"Быстро разблокировал и покаялся в свою Тору или куда ты там каешься, в китайскую юбку своей жены, которая не факт, что уже не трансгендер", — звернулася Чичеріна, очевидно, до Цукерберга.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...