Будуть тисячі жертв: Глава Міноборони Британії зробив гучну заяву про новий удар Росії

На думку чиновника, Росія може завдати удару по британській інфраструктурі і системі енергопостачання, що призведе до "тисяч і тисяч жертв".

міністр оборони Британії Гевін Вільямсон

Про це заявив міністр оборони Британії Гевін Вільямсон в інтерв’ю The Telegraph, передають Патріоти України.

За його словами, Москва вже тривалий час стежить за системою енергопостачання Британії, і її блокування може спричинити абсолютний хаос у країні. Вільямсон зазначив, що це "реальна загроза, перед якою опинилася країна у цей час".

У Британії є чотири підводні сполучення для постачання електроенергії з континенту, і ще чотири - для транспортування газу. Міністр оборони заявив, що Росія досліджує такі типи зв'язків і готова вжити заходів, які для "будь-якої іншої країни вважатимуться абсолютно неприйнятними".

За його словами, плани росіян не передбачають військового вторгнення і висадки в якійсь із частин Британії. "Ураження британської економіки, пошкодження її інфраструктури спричинить тисячі і тисячі смертей, і фактично є елементом створення повного хаосу всередині країни" - заявив Вільямсон.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...