Буйство скреп: Російський актор українського походження звинуватив Саакашвілі у розв'язанні війни в Грузії (відео)

Російський актор і кінорежисер українського походження Гоша Куценко розповів про неоднозначне ставлення до колишнього грузинського президента, політика Міхеїла Саакашвілі, назвавши його "огидною людиною".
Гоша Куценко

Крім того, Куценко наголосив, що якби особисто зустрівся із Саакашвілі, то побив би його. Про це він розповів у інтерв'ю для шоу "А поговорить?", випуск якого опублікований на YouTube, передають Патріоти України.

"У 2008 році, коли у Грузії почався військовий конфлікт, я поїхав туди, тому що хотів дізнатися правду з перших вуст. Я спілкувався із людьми, з російськими миротворцями, брав інтерв'ю. Я почув від них, як усе почалося — після промови Саакашвілі про Південну Осетію, про те, що він ніколи не буде нападати на свій народ. Потім там почали стріляти "Гради", там були танки, я за ці слова відповідаю. Хто почав війну у Грузії? Саакашвілі!" різко висловився Куценко.

"Я відмовився їхати зніматися у Грузію, бо там був Саакашвілі. Я знаю, що якби він підійшов до мене, я розбігся б і дав йому ногою по яйцях. Він огидний", — підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...