Буйство скреп: Російський актор українського походження звинуватив Саакашвілі у розв'язанні війни в Грузії (відео)

Російський актор і кінорежисер українського походження Гоша Куценко розповів про неоднозначне ставлення до колишнього грузинського президента, політика Міхеїла Саакашвілі, назвавши його "огидною людиною".
Гоша Куценко

Крім того, Куценко наголосив, що якби особисто зустрівся із Саакашвілі, то побив би його. Про це він розповів у інтерв'ю для шоу "А поговорить?", випуск якого опублікований на YouTube, передають Патріоти України.

"У 2008 році, коли у Грузії почався військовий конфлікт, я поїхав туди, тому що хотів дізнатися правду з перших вуст. Я спілкувався із людьми, з російськими миротворцями, брав інтерв'ю. Я почув від них, як усе почалося — після промови Саакашвілі про Південну Осетію, про те, що він ніколи не буде нападати на свій народ. Потім там почали стріляти "Гради", там були танки, я за ці слова відповідаю. Хто почав війну у Грузії? Саакашвілі!" різко висловився Куценко.

"Я відмовився їхати зніматися у Грузію, бо там був Саакашвілі. Я знаю, що якби він підійшов до мене, я розбігся б і дав йому ногою по яйцях. Він огидний", — підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...