Буйство скреп: У РФ заявляють про підготовку збройної агресії в окупованому Криму з боку України

Начебто, незаконно анексований півострів планують обстріляти 24-25 грудня в районі Перекопу.

Про це повідомило "високопоставлене джерело в російських дипломатичних колах", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Пропагандисти як завжди стверджують, що провокація нібито буде з української сторони. "Київ планує цю диверсію саме на суходолі. Їм чомусь здається, що на морі вищий ризик серйознішої ескалації конфлікту. При цьому Росію хочуть спровокувати на відповідь, щоб потім кричати на кожному розі про агресію", — стверджують поплічники окупантів.

Зі свого боку кримський ватажок Сергій Аксьонов впевнений, що "безпека гарантована надійно і в повному обсязі". "Кримчанам нічого не загрожує. Будь-які провокації будуть припинятися жорстко і в рамках закону. На півострові зосереджене потужне угруповання сил і засобів, здатне нейтралізувати будь-які загрози. Але, безумовно, ми продовжуємо і далі посилювати заходи безпеки, перш за все в плані антитерористичної захищеності важливих об'єктів. Безпеки багато не буває, — резюмував Аксьонов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...