Булінг не має меж: Школярі виклали оголошення про продаж однокласника на OLX

Оголошення про продаж дитини з'явилося на сайті OLX 17 грудня в 11.33 в розділі «Собаки» міста Буча Київської області.

На фото зображений підліток, що закриває обличчя від фотографа. Дійство, судячи з навколишнього оточення і одягу хлопчика, відбувається в школі, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Оголошення говорить: «Продаю Валика. Обычная псина, стесняется».

За добу його переглянули 172 рази, і тільки 19 грудня воно зникло з мережі.

За словами начальник відділу ювенальної превенції в Дніпропетровській області Анни Карпеченкової, навіть за подібний "гумор" передбачена відповідальність. "Цей випадок може бути кваліфікований як дрібне хуліганство. Мотивом, швидше за все, був жарт. Батькам хлопчика варто звернутися в ювенальну поліцію. Залежно від віку того, хто скоїв правопорушення, відповідальність понесе він (якщо старше 16 років) або батьки (якщо менше). Покарання за дрібне хуліганство регулюється статтею 173 КУпАП. Яким воно буде, вирішує суд", - підкреслила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...