"Було чудово грати за Реал": У Києві Роналду зробив сенсаційну заяву

Головна зірка мадридського Реалу Кріштіану Роналду не виключив відхід з команди після перемоги у фіналі Ліги чемпіонів над Ліверпулем.
Кріштіану Роналду

"Було чудово грати за Реал. Через кілька днів я повідомлю дещо уболівальникам, які завжди підтримували мене", – сказав він журналістам після фінального матчу ЛЧ у Києві, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чому він говорить про гру в Реалі у минулому часі, Роналду сказав, що “зараз не найкращий час говорити про це”, що він має намір поїхати у розташування збірної Португалії для підготовки до чемпіонату світу 2018 року, а потім про усе повідомить.

Згідно з чутками у ЗМІ, Роналду може залишити Реал через, зокрема, можливий перехід у мадридську команду бразильця Неймара.

Кріштіану Роналду перейшов у Реал в 2009 році. За цей час він 4 рази виграв з іспанським клубом Лігу чемпіонів. У 2008 році Роналду також перемагав у ЛЧ з англійським Манчестер Юнайтед.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...