Бутусов показав місця героїчної загибелі молодих українських воїнів (фото)

На початку березня під час боїв на Донбасі героїчно загинули 23-річний Юрій Луговський і 20-річний Марк Гудзовський – першому перед смертю вдалося ліквідувати п'ятьох російських найманців.

Про це пише відомий журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Крім того, він опублікував відповідні фото. За його словами, на першій світлині можна побачити місце, де 9 березня в нічному снайперському бою загинув 23-річний Юрій Луговський, що був снайпером загону Нацгвардії "Азов". Як розповідають морські піхотинці, Юрій у цьому районі знищив п'ятьох російських найманців.

Донбас, жертви, бойовики, Бутусов"А на другому фото позиція, на якій 10 березня було смертельно поранено 20-річного Марка Гудзовського, кулеметника "Азова". Тут не прийнято говорити голосно – в тиші вітер може донести слова до ворога. Бої йдуть тут на відстані близько сотні метрів, найбільш мінімальна відстань – 70 метрів. Міномети і гранатомети тут стріляють рідко, ночами, а ось окопна війна, лопата та стрілецька зброя працюють увесь час. Швидкість атаки вимірюється швидкістю відритих траншей і кулеметних гнізд", – зауважив Бутусов.

Донбас, жертви, бойовики, Бутусов

Як підкреслює Бутусов, ця земля – українська та за Мінськими угодами її повинні займати українські війська, тому морпіхи разом з іншими відважними бійцями продовжують йти вперед.

"Вранці, коли було зроблено ці фотографії, у морпіхів радість – снайпер "зняв" російського спостерігача на найближчому опорному пункті. Кілька днів очікування пари снайперів було винагороджено одним точним пострілом. Війна триває", – додає журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...