"Був надзвичайно позитивною і чуйною людиною": Помер учасник "Битви екстрасенсів" з України

​У неділю помер Андрій Сатаненко який брав участь в українській версії шоу "Битва екстрасенсів".

Про це в понеділок, 4 лютого, повідомив у Facebook користувач Олександр Пазілорт Контанистов, передають Патріоти України.

«Вчора, з життя пішла чудова людина і друг - Андрій Сатаненко. Більш 6-7 років тому, найближчі люди знали, що кожен рік може стати для нього останнім, і до самого останнього моменту це ховалося від громадськості, оскільки Андрій ніколи не скаржився, а навпаки, намагався допомогти всім, кого він знає. Насправді Андрій ніколи не помре, він безсмертний, оскільки назавжди залишиться в пам'яті і в серцях його дружини, близьких друзів і знайомих, його учнів і послідовників ... Пам'ятаємо і любимо! Пам'ять про тебе і про твоє мистецтво буде жити вічно», - сказано в повідомленні.
Також дану інформацію підтвердила дружина Андрій Сатаненка. Тетяни Носенко підтвердила інформацію про важку хворобу, якою страждав її чоловік. "... більше 6 років тому у нього виявили неоперабельну пухлина мозку, близькі люди знали про це, Андрюша був надзвичайно позитивною, чуйною людиною, завжди намагався допомогти і підтримати тих, хто його оточував, але для себе він не хотів ні співчуття, ні жалю, тому не виносив це на обговорення громадськості. Величезне прохання, не додумувати якихось діагнозів, нещасних випадків і не пов'язувати все, що сталося з його професійною діяльністю ...", - повідомила Тетяна.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...