Била, морила голодом, прив’язувала скотчем, катувала розпеченою ложкою: У Закарпатті жінка знущалася з прийомної дитини

Хлопчик розказав поліції жахливу історію про свою нову сім'ю, де його постійно били, лякали та замикали вдома.

У Нацполіції Закарпаття кажуть, що вже повідомили жительці Ужгорода про підозру у вчиненні аж трьох кримінальних злочинів: нанесенні ушкоджень різного ступеня важкості та катуванні, передають Патріоти України.

- Багатодітна ужгородка взяла під опіку п’ятьох дітей із однієї родини. У чотирьох дівчаток та хлопчика померли батьки, і до того, як потрапити в сім’ю підозрюваної, діти жили у Перечинській школі-інтернаті, - інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

За словами сусідів, вони помітили, що прийомна мати ненавидить 9-річного хлопчика, який часто приходив до школи із побоями. Однак, перевірки соціальних служб та з навчального закладу не виявили порушень, поки одного разу дитина у важкому стані не потрапила в клінічний центр нейрохірургії та неврології Ужгорода.

- Дитину у центрі оглянути та виявили на тілі сліди серйозних побоїв, опіків, та інтоксикацію організму. Прийомна мама пояснила лікарю, що дитина впала у ванній. Медики в цю історію не повірили та забрали хлопчика в реанімацію. Там дитина все розповіла дорослим, - звітують у поліції.

Розповідь хлопчика шокувала лікарів: його били ременем із залізною пряжкою та пластмасовою вішалкою, морили голодом, прив’язували скотчем, катували розпеченою ложкою.

Одразу після цього, ще у липні 2016 року, підозрювана відмовилася від хлопчика, над яким чинила насильство, а 13 червня 2017 року відмовилася і від його сестри.

Багатодітній ужгородці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 ККУ, ч. 2 ст. 125 ККУ та ч. 1 ст. 127 ККУ. Доки тривало слідство, вона встигла народити ще одну дитину, а тим часом хлопчик перебуває у Перечинській школі-інтернат.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...