Битва за скрепи: Триразова олімпійська чемпіонка з Росії самотужки відбивала у корейської поліції прапор ленінського комсомолу

Триразова олімпійська чемпіонка, а нині президент Федерації лижних гонок Росії Олена Вяльбе перешкодила діям корейської поліції, яка хотіла конфіскувати у одного з російських уболівальників комсомольський прапор часів СРСР.

Колишня спортсменка на ламаній англійській пояснила поліцейському, що це не прапор Росії, після чого він залишив вболівальника в спокої, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

Раніше поліцейські вже двічі відбирали цей прапор у фаната комсомолу. "Цей прапор довго зберігався на складі, мені його передали, і я приїхав з ним в Корею. Це прапор 70-х років, Магаданського міськкому комсомолу. Його виривали з рук, погнули древко, але ми його не віддали", - розповів уболівальник команди ОАР .

Нагадаємо, в грудні 2017 року виконком МОК прийняв рішення про тимчасове призупинення членства Олімпійського комітету Росії і можливості допуску на змагання в Кореї тільки "чистих" російських спортсменів під олімпійським прапором і в статусі OAR (олімпійський спортсмен з Росії).
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...