Битва за Україну: На хід виборів президента дієво впливатиме не лише Москва

На президентські вибори в Україні спробують вплинути не тільки Росія, але США і країни ЄС.

Андрій Бузаров

Про це заявив політичний оглядач Андрій Бузаров, передають Патріоти України.

"У березні будуть президентські вибори в Україні - в Америці та Росії цього не можуть не враховувати. Мені часто задають питання: а чи буде Росія якось впливати на президентські вибори в Україні? Чи буде вона намагатися впливати на ситуацію в Україні? Звичайно, буде. Але не тільки Росія впливатиме на ситуацію в Україні, є й інші країни, які будуть впливати на кандидатів в президенти", - упевнений він.

За словами Бузарова, в Україні не поспішають робити будь-які висновки про наслідки зустрічі президента США Дональда Трампа і російського лідера Володимира Путіна.

"Я думаю, що США і ЄС насправді зацікавлені в тому, щоб ці вибори пройшли максимально незаангажовано, за всіма вимогами чинного законодавства України та за міжнародними стандартами. Якщо вони пройдуть з порушеннями, якщо хтось з кандидатів виграє вибори незаконно, тоді наші західні партнери можуть ці вибори не визнати. У цьому контексті майбутня зустріч Трампа і Путіна дуже важлива, щоб ці країни максимально не допустили дестабілізації ситуації. В українському політичному середовищі існують різні думки з приводу цієї зустрічі. Багато політиків взагалі мовчать і чомусь не коментують. Припустимо, спікер Верховної Ради Андрій Парубій сказав про те, що США не змінять своєї позиції по Україні. Я теж дотримуюся цієї позиції. Швидше за все, американці принципово не змінять, незалежно від заяв Трампа про те, що він готовий домовлятися з Путіним, повертати Росію в "велику вісімку", я думаю, що це більше блеф. Олена Зеркаль, заступник міністра закордонних справ, говорить про те, що буде прорив в обміні політв'язнями. Я не думаю, що Трамп і Путін будуть займатися обговоренням цієї теми. Лідер "Опозиційного блоку" Володимир Бойко говорить про те, що ця зустріч - не зовсім позитив, оскільки там немає України, і багато питань можуть вирішити за лаштунками без урахування думки України. Думки різні", - сказав політичний оглядач.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...