"Бив дітей і обзивав "довбо**бами": У Карпатах розгорівся гучний скандал навколо тренера із дзюдо

У Західній Україні в дитячому таборі тренер із дзюдо влаштував фізичну і моральну розправу над дітьми.

Чоловік регулярно бив їх і матюкав. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла мати одного з потерпілих хлопчиків Олександра Костюк, передають Патріоти України.

За словами жінки, інцидент стався у Карпатах. Тренер Дмитро Самойлов зіпсував дітям відпочинок, за який довелося ще й заплатити. "З'їздив мій син у табір у Карпати з клубом дзюдо "Фанат". Перші чотири дні були нормальними, тому що тренера Дмитра Самойлова не було. Приїхав він і знайшов у мого сина в номері телефон, і тут все й почалося! Він вдарив усіх трьох, які були у номері. Обматюкав їх, а саме - гниди, дебіли тощо" - написала мати дитини.

На цьому приниження не закінчилися. Тренер вирішив покарати всю команду і змусив інших знущатися з "винуватців". "А коли команда на них розізлилася, він їм сказав: "Не бити, а загнобити". І вони гнобили. Називали їх довбо****, дебілами, лохами решту часу. Ах, так, ще "тренер" дав моїй дитині кропиву і сказав побити нею своїх друзів із номера, а вони побили його. Він не пускав мого сина за загальний стіл, а дозволяв поїсти, коли всі вже наїдяться. Вони сиділи весь табір у себе в номері. І за все за це задоволення я ще й заплатила", - додала жінка.

Зізначимо, що деякі користувачі у коментарях заступилися за тренера. Так, ще одна мати, Оксана Іванова, подякувала наставнику за те, що допоміг виховати двох синів і прищепив їм чоловічі принципи. "Я не знаю, як було насправді, там нікого з нас не було. Але хочу сказати, що Дмитро Іванович виховав двох моїх синів, яким зараз 22 і 18, і є чоловічі принципи, які прищепив їм саме він, і вони його дуже люблять, хоча вже працюють і навчаються в інших містах. Я йому особисто як мама дуже вдячна", - захистила тренера Оксана.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...