Час згортати бізнес і за поребрик: У Харкові російська компанія відмовилася працевлаштовувати ветерана війни через службу в АТО

Російська компанія Паньшін груп відмовилася брати на роботу харків'янина і ветерана АТО Дениса Денглео, безпосередньо вказавши, що це через його військову службу.

Сам потерпілий здобувач роботи поставився з розумінням до ситуації, нагадавши про шкоду пропаганди

Рекрутер написала некоректну відписку, скріншот якої опублікував друг ветерана Руслан Іванов і зазначив у своєму пості офіційну сторінку ПГ, передають Патріоти України.

"На жаль, Вашу кандидатуру відхилили, тому що російська компанія, а ви учасник бойових дій", - написав співробітник HR.

Керівник компанії (займається інтернет-маркетингом) Олексій Паньшін виступив з вибаченнями і заявив, що відмова в прийомі на роботу через участь в АТО не є позицією його підприємства. Бізнесмен додав, що підбором персоналу займаються аутсорс-співробітники, які не розуміють політики компанії.

"Зрозуміло, що це не позиція нашої компанії і що відмовити претендентові через наявність даного пункту в біографії неприйнятно", - відповів у довгому коментарі Паньшін.

Він пояснив також, що в компанії працюють люди з різних країн, а "тема політики в компанії не піднімається ніколи".

Іванов додав, що рішення про відмову брати на роботу його друга ухвалював саме не "ейчар, а їх керівник".

В результаті сам потерпілий виступив із заявою. Він закликав не драматизувати ситуацію з Паньшін груп.

"Пишу я, з бажанням нагадати, що Харків - інтернаціональне, складне і динамічне місто. У якому зійшлися в боротьбі: пропаганда, корупція і патріотизм. На жаль, пропаганда робить ведмежу послугу тим, хто їй піддається", - написав ветеран, проявивши розуміння до складної ситуації.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...