Частини обох "гібридних" корпусів ОРДЛО страшенно потерпають від недокомплекту: Ветеран АТО "розкусив" "гуманізм" Путіна

Бойові втрати та масове дезертирство мають частково компенсувати російські зеки. Україну чекають посилення провокацій, а населення ОРДЛО - вбивств, грабунків та гвалтувань.

"Звільнені в рамках анонсованої масштабної амністії в Росії ув'язнені, безсумнівно поповнять лави терористів на Донбасі", - заявив в ефірі ObozTV колишній учасник АТО, волонтер Андрій Римарчук, передають Патріоти України.

"Той же Путін пустив рекламу того, що в день проведення президентських виборів в Росії буде проведена наймасштабніша амністія в РФ. Уявіть, скільки зеків вийде на свободу, і, подумайте, скільки з них поїдуть на Донбас", - підкреслив він.

За словами волонтера, окупаційні війська на Донбасі зараз гостро відчувають кадровий голод. "Зараз на передовій стоїть, як кажуть наші хлопці, так зване "м'ясо" - це місцеві "шахтарі" , місцеві "трактористи", які знаходять в шахтах зброю і йдуть вперед. Чому їх називають "м'ясом"? Деякі їхні розвідувальні та контррозвідувальні дії просто бездумні, вони йдуть на пряму смерть. За ними стоять трохи професійніші хлопці, які отримують значно більшу зарплату. Це як раз найманці. І вже в третій лінії - кадрові російські військові", - додав ветеран АТО.

Також волонтер зазначив, що подібні проблеми з'явилися і у приватних військових компаній, які активно воюють на боці бойовиків. "Група Вагнера досі приїжджає. Не в такому обсязі, як в 2015-16 рр. Його хедхантерам зараз важко знаходити тих людей, які хотіли б повоювати на Донбасі", - додав він.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...