"Чебурашка" вже приготувався: Опубліковано фото покійного ватажка "ДНР" за секунду до вибуху (фотофакт)

Історія зі ліквідацією ватажка «ДНР» Олександра Захарченка в донецькому кафе «Сепар» продовжує обростати подробицями.

У мережі з'явилися кілька знімків, зроблених з розкадрованого відео камери спостереження кафе за мить до вибуху. Їх опублікував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (позивний «Штірліц») на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.
Таймер зафіксував дату і час - 31 серпень 17.28. Через якісь секунди загинуть Захарченко та його бодігарди, а Тимофєєв і Волкова потраплять до лікарні.
Як можна помітити на фото, Захарченко з почтом першим входив до «Сепара», за ним слідував особистий охоронець - Владислав Доценко. Саме вони і стали двома жертвами вибуху бомби, закладеної біля входу в кафе у фігурку "сепаратиста-Чебурашки".

Слідуючий за ватажком бойовиків «ДНР» самозваний «міністр доходів і зборів ДНР» Олександр Тимофєєв («Ташкент») пригальмував (на фото зліва), вирішивши показати себе джентльменом, тому пропустив даму вперед - керівник молодіжного крила організації «Оплот Донбасу» Наталія Волкова отримала важкі поранення, однак вижила.
Через кілька днів «Ташкент» взяв участь в похоронах Захарченка, Волкова ж до сих пір перебуває на лікуванні в лікарні.
Крім того, поранення отримали ще 10 осіб, в основному обслуговуючий персонал «Сепар».

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...