"Чекаємо продовження": Мережу потішив комічний інцидент між терористами на Донбасі

У зоні АТО на Донбасі сталася сутичка між двома російськими підрозділами військових, які були впевнені, що протистоять українським бійцям.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав український нардеп Борислав Береза, передають Патріоти України.
"Прикольні новини з ОРДЛО. Днями на Спартаку, під Донецьком, два підрозділи російських військових вступили в бій. Один з одним. Кожен з них був упевнений, що протистоїть ЗСУ. Бій був недовгий, але яскравий. В результаті трупи, поранені і ох***ші виживші. Симпатію або емпатію до цього не відчуваю. Але вважаю, що вони повинні це повторити. Наші бійці на передку купили попкорн і чекають продовження", - написав він.

Користувачі мережі прийшли в захват від ситуації і заявили, що терористи повинні повторити цей вчинок.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...