"Чекайте в Києві": На росТБ пригрозили масштабними терактами в Україні

Російський політолог Дмитро Куликов заявив, що у найближчому майбутньому в Києві слід очікувати терористичних актів.

Дмитро Куликов

Крім того, пропагандист висловив упевненість в тому, що найбільш зацікавленим в цьому є президент України Петро Порошенко. Загрозливу промову він виголосив в ефірі програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Я думаю, що найближчим часом, поки англійський скандал не затих (отруєння шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля. - ред.), ми побачимо терористичні акти в Києві", - сказав Куликов.

У свою чергу, головний пропагандист Кремля, ведучий передачі Володимир Соловйов з сарказмом додав, що, на його думку, в ході цих терактів буде застосовано хімічну зброю, щоб звинуватити в них Росію.

Однак гість ефіру на повному серйозі заявив, що організатором цих злочинів стане глава української держави. "Новий стиль же у нас є. Я в цьому стилі скажу на трьох мовах: highly likely, цілком вірогідно і весьма вероятно, що автором цих терактів буде пан Порошенко. Тому що немає іншого пояснення теракту в Києві, крім його діяльності. Він єдиний, кому це потрібно. Він єдиний, хто буде зберігати владу, якщо відбудуться теракти, якщо буде введено військовий стан і якщо загостриться ситуація протистояння і з "республіками", і з Росією", - підсумував Куликов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...